My Village

My Village

Cloud, mountaint and blue sky, captured from my village. My village is Gue Gajah, Great Aceh. Aceh is a special region of Indonesia, located at the northern end of Sumatra.

Location :Gue Gajah village, Aceh Besar – Indonesia. Camera Model : Nikon D3100.

Advertisements

17 comments on “My Village

  1. xxxxx says:

    Iya indah sekali… 🙂

  2. buzzerbeezz says:

    Eh serius itu Aceh Besar diartiin ke english jadi Great Aceh? Kayaknya nama tempat gak perlu di-translate deh.

    Dan seperti biasa, fotomu bikin mulut melongo bilang “WOW!!” 😀

    • sianakdesa says:

      Nah kalau itu gak tau juga yg benernya ada pa gak 😀 Kemarin sih kata temen ada tuh katanya Great Aceh. Ntar deh ditanyain lagi sebenarnya kabupaten Aceh Besar itu ada nama bhasa inggrisnya atau tidak. 🙂

      Terimakasih sob, itu kebetulan aja hehe.. Oya selamat ya blognya jadi juara di lomba blog visit aceh. Saya baru tau kalau ada lomba blognya. 😀

  3. chris13jkt says:

    Wuih keren amat, Mas!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s