Our Home Galaxy

DSC_0555_1When you look into the infinity of the night, you realize there are far more important things than what people do all day…

Location : Gajah Gajah, Aceh Besar – Indonesia. Camera : Nikon D3100 Lens 11-16 mm.

Advertisements

15 comments on “Our Home Galaxy

  1. Waaah kok bisa sih moto Milky Way :O

  2. lampumerah says:

    Hihihihi….. Jadi inget waktu motret ini di Stone Garden, Jawa Barat. ^_^
    keren sekali hasilnya…. yang aku penasaran, berapa detik? dan jam berapakah ini… terangnya indah nian…. meski tidak gelap, tapi tetep cantik lihat galaksinya itu ^_^

    • sianakdesa says:

      Makasih πŸ™‚ owh itu lamanya 30 detik dan lebih kurang sekitar jam 23.00 wib gitu. Langit malam dengan taburan bintang-bintang memang selalu indah untuk dinikmati apalagi bisa sekalian diabadikan πŸ˜€

  3. Tambah mantab saja, di grup belum ada yg cekidot seperti ini…zempol!

  4. Ben says:

    Amazing shot, it really does make you wonder what’s out there. If you don’t mind me asking what shutter speed did you use? I’d like to start taking more night shots but don’t really know where to start!

  5. Kayak gitu keliatannya kalo di atas gunung, ya, Kak? Keyen O.O

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s